Kampeerterrein

Ligging van het terrein

De kleine camping is gelegen in het Oosten van Noord Brabant, aan de rand van het Groene Woud. De opzet van het kampeerterrein is gericht op volwassenen en daarom niet geschikt als gezinscamping. Als u een gezinscamping zoekt verwijzen wij u graag door naar een van de (7!!) andere campings in Sint-Oedenrode.

De Scheeken

Eickenhorst is gelegen bij natuurgebied de Scheeken waar u uren kunt wandelen. Het is een erg gevarieerd gebied met weilanden, bosjes, paddenpoelen en heel veel groen. In een deel van deEen paar jaar geleden heeft de gemeente de verschillende ommetjes (wandelingen) uitgezet in Sint-Oedenrode. Ommetje de Bunders (Boskant) is er daar een van. Het startpunt ligt op loopafstand van de ons terrein.

Wandelen en fietsen direct vanaf het terrein

In voorgaande jaren was ons terrein gelegen tussen de maisvelden. Sinds 2016 hebben wij nieuwe “buren”. Op de terreinen naast ons en achter ons is inmiddels een boomkwekerij aangelegd. Voor ons een enorme verbetering. Het uitzicht is ruimer en sowieso veel mooier dan mais. Bovendien mogen wij via de terreinen van de boomkwekerij naar de ons omringende wandelgebieden lopen. Voor u is daardoor de mogelijkheid ontstaan om rechtstreeks vanaf het terrein te gaan wandelen. In de omgeving van Sint-Oedenrode zijn wandelknooppunten-routes aangelegd. In onze huiskamer hangt een kaart waarmee u de routes kunt uitstippelen. Ons kampeerterrein ligt tussen wandelknooppunt 49 en 50. Als u met de fiets op pad gaat, biedt de omgeving u hiervoor alle gelegenheid. Onze camping ligt op 2,9 km afstand van de LF7 fietsroute en tussen fietsknooppunten nr 34 en 35 van de route Regio ’s Hertogenbosch.

In principe houden wij een plekje vrij voor kampeerders op de fiets of te voet, maar wij adviseren u om in het hoogseizoen te bellen of die nog vrij plek is.

 

Een veel gehoord misverstand is dat men op natuurkampeerterreinen zelf het toiletgebouw moet schoonmaken. Op heel veel terreinen is dat intussen al jaren niet meer zo. Bij ons ook niet.

In een voormalig paardenstalletje hebben we een gezellige “huiskamer” ingericht met allerlei informatie over de omgeving, spelletjes, boeken en tijdschriften. Hier is ook een afwaskeuken met 2 afwasplekken, een centrifuge en een koelkast met vriesvak, waarin u uw eten en drinken kunt bewaren en koelelementen kunt invriezen. Hiervan kunt u gratis gebruik maken.