Annulerings- en betalingsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Een annulering kan uitsluitend schriftelijk, per e-mail- of telefonisch geschieden door de recreant voorafgaande aan de ingangsdatum van het verblijf.

Slecht weer of slechte weersverwachting is nooit een geldige reden voor annulering.

Bij annulering in het hoogseizoen (Hemelvaart, Pinksteren en juni, juli en augustus) binnen 1 maand voor de aankomst dag brengen wij 10% van de totale verblijfskosten in rekening + € 7,50 aan administratiekosten ( de eventuele kosten voor de Natuurkampeerkaart en Toeristenbelasting komt te vervallen)

Bij annulering in het hoogseizoen (Hemelvaart, Pinksteren en juni, juli en augustus) binnen één week voor aankomst brengen wij 100% van de totale verblijfskosten + € 7,50 aan administratiekosten in rekening.

Indien de recreant binnen 24 uur na de overeengekomen datum, zonder nadere kennisgeving niet is gearriveerd, wordt dit beschouwd als een annulering en geldt de regel als bij annulering binnen één week.

Bij annulering in bijzondere situaties kunnen Jan en/of Ans Vermeltfoort beoordelen of zij van de annuleringsregeling afwijken.

Indien gewenst kunt u elders een annuleringsverzekering afsluiten.

Betalingsvoorwaarden

U ontvangt, nadat wij de online-reservering hebben ontvangen, een bevestiging via post of mail. Als u telefonisch reserveert, kunnen wij op uw verzoek een bevestiging sturen via email.

Als u telefonisch reserveert, willen wij graag van u noteren: naam, adres, telefoonnummer, aantal personen, soort kampeermiddel, datum van aankomst en eventueel datum vertrek.

Wij brengen geen reserveringskosten in rekening.

Indien de planning het toelaat, kunt u uiteraard uw vakantie verlengen.

De tijdens het verblijf gemaakte kosten dienen de dag vóór vertrek te worden voldaan. U kunt bij ons pinnen.

Wij verzorgen geen annuleringsverzekeringen.